Isporuka

ROK ISPORUKENakon što ste izvršili porudžbinu, dobicete e-mail potvrdu o prijemu porudžbenice sa naše strane.
Roba koju ste naručili predhodni dan do 15h, biće Vam isporučena sutradan do 19 h, sem ako nam ne naglasite da robu zelite primiti sutradan do 12 h. Ako niste u mogućnosti da taj dan primite paket, kurirska služba (Post Express) će ostaviti paket u najbližoj pošti, gde ćete imati mogućnost da ga podignete u roku od 5 radnih dana. Tokom vikenda važi pravilo da ukoliko ste robu naručili u petak do 15 h biće vam isporučena u subotu ili ponedeljak u zavisnosti od adrese Kupca, Pošiljke primljene u petak posle 15h do ponedeljka u 15h biće poslate u ponedeljak. Isporuku vršimo preko kurirske službe Post Express, koja pripada preduzeću Pošte Srbije. Za isporuku je odgovorna kurirska služba.


PREUZIMANJE POŠILJKEKuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Ukoliko vam pošiljka nije uručena, niti ste bili u mogućnosti da je podignete u najbližoj pošti u predviđenom roku, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

CENA ISPORUKECena isporuke se kreće od 290 do 400 din u zavisnosti od kilaže i otkupa pošiljke budući da su sve kurirske službe u Srbiji, od nedavno digle cene svojih usluga, usled povećanog obima posla izazvanog korona virusom.